Ons verhaal

Communicatie is een vaardigheid. Een specialisme. Sturen zonder dwingend te zijn. Energie geven door anders te denken. Met een eigen wijsheid. Wij bekijken het merk- en communicatievraagstuk vanuit meerdere invalshoeken. Wij komen brengen in plaats van halen. Luisteren voordat we doen. Deze creatieve kar trekken we natuurlijk niet alleen. Door samen te werken met onze klanten behalen we de beste resultaten. Geven we communicatie betekenis. Zorgen we voor impact. Met hen bouwen we aan merken die succes hebben door een zinvolle invulling te geven aan hun activiteiten. Met veel passie ontwikkelen we voor onze klanten concepten en communicatieoplossingen met (maatschappelijke) relevantie.

ONZE FILOSOFIE
Wij werken aan impact. Merken in beweging brengen. Want wij willen verschil maken. Van betekenis zijn met onze dienstverlening en creatieve concepten. Mensen verder helpen. Adviseren. Inspireren. Motiveren. Mooier maken. Relevant zijn. Onze focus ligt op positief bijdragen. Wij brengen ideeën en ontwikkelen communicatie-oplossingen vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. En wij werken veelal voor merken die hetzelfde doen. Ieder op hun eigen, unieke manier.

DSCF8924-bewerkt
14

ONZE WERKWIJZE
Of het nu gaat om een imagocampagne of het aanzetten tot gedragsverandering, een knallende productintroductie of een duurzaam concept om werknemers te werven. Wij doen het samen met onze klanten. Zij hebben de kennis van binnenuit. Wij brengen structuur en scoop van buitenaf. Ons werk gaat verder dan het vervaardigen van mooie platen. Wij leveren meerwaarde door onze langlopende klantrelaties. Dat hoort bij onze aanpak. Wij investeren tijd en energie in onze klanten. Want wij geloven in samenwerking die efficiënt werkt. Omdat wij elkaar kennen en aanvullen. Betrokken zijn. Co-creatie met een resultaat dat naadloos aansluit op de (maatschappelijk betrokken) doelstellingen. Niet voor niets is ons credo al jaren: wij hebben geen klussen maar klanten.

Ons team

onze klanten

Merken waar wij met trots voor hebben gewerkt