Postnl

BEZORGER VAN BIJZONDERE MOMENTEN
Met een ijzersterke huisstijl communiceert PostNL dagelijks via herkenbare acties en creatieve communicatiemiddelen richting consumenten en de zakelijke markt.

Deze huisstijl vertalen wij als ‘preferred supplier’ naar verschillende interne en externe communicatiemiddelen, campagnes en ook interieurconcepten. 

Met als resultaat: oogstrelende uitingen en inrichtingen, waarbij co-creatie en snel schakelen centraal staan. En met trots. Want wij werken al ruim 15 jaar voor deze bijzondere klant.

KLANT AAN HET WOORD

“Al jaren een vaste betrouwbare partner die met name in hectische tijden snel en flexibel weet te schakelen en daarnaast gewoon meedenkt”.
Pierre van der Vliet
Portfoliomanager PostNL

PostNL bezorgt dagelijks pakketten en post. Zij zijn de onmisbare schakel voor hun klanten tussen verzenders en ontvangers. En daarmee een mooie verbinder tussen de digitale en fysieke wereld. Wij dragen graag bij aan hun heldere communicatie en contactmomenten.

Expertise
Creatieve concepten
Campagnes
Interieur design
Tarievencommunicatie
POS-uitingen
Communicatie intern&extern
Communicatie print&online

KLANT AAN HET WOORD

"Servicegericht, klantvriendelijk, creatief en flexibel. Denkt altijd mee, voor de beste en meest gebruiksvriendelijke oplossing voor onze klanten. Daarom werk ik al jaren graag samen met de collega’s van Cats&Dogs!"
Didi de Visser
Communicatie adviseur