Rijnlands lyceum oegstgeest

ONTDEK JE TALENT!
Als eerste school in Nederland Introduceerde scholengemeenschap Rijnlands Lyceum Oegstgeest het tweetalig onderwijs. Op de school waar iedereen mag zijn wie hij wil zijn, krijg je zeer goed onderwijs in een internationale omgeving

Wij ontwikkelen een nieuwe positionering en fraaie huisstijl die naadloos aansluiten bij deze unieke merkeigenschappen. De school is niet alleen goed herkenbaar en vindbaar, maar door de nieuwe visuele identiteit ook een plek waar leerlingen zich (nog meer) op hun gemak voelen.

De fraaie vormgeving siert het pand en alle communicatie-uitingen in print en online. Ook de leerlingen dragen ‘hun merk’ met trots in de vorm van hoodies en gadgets. 

De frisse vormgeving en het nieuwe motto ‘ontdek je talent’ hebben gezorgd voor een succesvolle werving. 

Expertise
Merkadvies & strategie
Merkpositionering
Refresh logo
Huisstijl
Visuele identiteit
Interieur design
Webdesign
Campagnes
Communicatie print en online

KLANT AAN HET WOORD

"Cats&Dogs heeft onze nieuwe huisstijl ontworpen en de introductie begeleid. Al vanaf het begin is er een goede klik tussen ons en Rogier en Lizzy. Ze hebben zich echt goed verdiept in onze organisatie en voelen precies aan wat we nodig hebben. Ze werken snel en zijn enorm creatief. Het bevalt zo goed, dat we na de introductie en begeleiding nog steeds veel gebruik maken van hun diensten."
Annet Niens
Medewerker PR en communicatie