Djoser
MET OOG VOOR DE WERELD

Al ruim 35 jaar heeft deze reisorganisatie een onderscheidende marktpositie. Ons unieke design met een avontuurlijke uitstraling speelt daarin een essentiële rol.

Fujifilm
VALUE FROM INNOVATION

Met Fujifilm Healthcare richt dit, van oorsprong Japanse merk, zich op de Europese zorgaanbieders. Met een uitgebreide portfolio innoveert Fujifilm Healthcare voortdurend op het gebied van preventie en diagnose.

Hecht
SAMEN GEZONDER

GGD, GHOR, RAV en het Zorg- en Veiligheidshuis in de regio Hollands Midden vormen met elkaar Hecht. Recent werkten wij aan een nieuwe merkidentiteit en ontwikkelden wij een gloednieuwe corporate identity.

YVRA
EXPLORE!

YVRA, een parfumlijn die door Cats&Dogs een geheel nieuwe uitstraling en identiteit heeft gekregen. Met een missie om de schoonheid van ontdekking te omarmen, heeft YVRA een reis van transformatie doorgemaakt. YVRA staat voor het verkennen van het onbekende en het omarmen van avontuur.

PostNL
bezorgen van bijzondere momenten

Met een ijzersterke huisstijl communiceert PostNL dagelijks via herkenbare acties en creatieve communicatiemiddelen richting consumenten en de zakelijke markt.

BX
DE MEEST VERRASSENDE PARFUMERIE

Deze snel groeiende retailorganisatie met 30 vestigingen in Nederland is de persoonlijke specialist op het gebied van huidverzorging, cosmetica en parfumerie.

catsdogs1
Het koetshuis
afbeeldingen2
rogier

cats&dogs

Wij staan voor zinvolle communicatie. Waar mensen iets aan hebben. Het verhaal van onze klanten, daar gaat het om. Dat vertellen we in een herkenbare visuele identiteit en onderscheidende vormgeving. In een unieke merknaam en een houdbare merkstrategie. In opvallende campagnes en verrassende communicatiemiddelen. Het verhaal is het fundament. Brengt samenhang in de communicatie. Zo werken we enthousiast voor succesvolle wereldwijde, Nederlandse en regionale merken.

ons werk

servicepunt71
Gemeente leiden

BEN JIJ EEN BOUWER? BOUW MEE MET ONS!

Pharming
Pharming

INNOVATIES DIE VERSCHIL MAKEN

RLO
Rijnlands lyceum oegstgeest

Iedere Rijnlander is uniek

ONTDEK JE TALENT!

Geboortehuis Leide
GEBOORTEHUIS LEIDEN

ZORGDRAGEN VOOR GOEDE ZORG

PostNL
postnl

BEZORGER VAN BIJZONDERE MOMENTEN

hecht
Hecht

samen gezonder

Gemeente leiden
gemeente LEIDEN

LEIDEN, DAT ZIJN WIJ!

Basalt
Basalt

DE KRACHT VAN REVALIDATIE

GGD Haaglanden
GGD Haaglanden

Help jij haaglanden
helpen?

BeautyX
beautyx

DE MEEST VERRASSENDE PARFUMERIE IN NEDERLAND

Gemeente Lansingerland
Gemeente lansingerland

ZET JIJ ONS OP DE KAART?

Djoser
Djoser

met oog voor de wereld

Fujifilm
Fujifilm

VALUE FROM INNOVATION

YVRA
YVRA

EXPLORE!

klant aan het woord